Over ons

Wie zijn wij?

We zijn een klein bedrijf dat vooral particulieren, starters en kleine bedrijven in Bennekom en omgeving wil helpen om succesvol te zijn op het internet, te groeien en meer naamsbekendheid te krijgen.

Geen moeilijke taal, geen torenhoge prijzen, we stellen u niet voor verrassingen. We zijn flexibel en betrokken. Dat betekent dat we er zijn wanneer u ons nodig hebt. Daarnaast doen we ons werk met veel plezier. We vinden het leuk om websites te maken. Bezoekers moeten het leuk vinden om op uw website rond te kijken. Met als gevolg natuurlijk de groei van uw bedrijf!

Hoe het begon

Als kleine jongen vond Jacco Looijen websites al razend interessant. Zijn eerste ‘website’ maakte hij al toen hij nog geen 10 jaar oud was. “Ik had nog nooit gehoord van programmeertalen en wist niet hoe een website gemaakt werd”. Daarom maakte Jacco zijn eerste website in Microsoft Word: met hyperlinks die doorverwezen naar andere Word-documenten.

Op de middelbare school kwam Jacco echt in aanraking met het bouwen van websites: “In 2006 kreeg ik een opdracht van school. Ik moest voor het vak Informatica een website bouwen.” Jacco vertelde dit thuis en daarop gaf zijn oom aan dat hij wel een website voor zijn bedrijf wilde hebben. Dit leek Jacco een goed idee, want zo kon hij van de geleerde stof meteen nuttig gebruik maken.

De website werd een succes en Jacco kreeg de smaak te pakken. Hij bouwde daarna nog een aantal websites en in 2013 besloot hij een bedrijfje te starten: Looijen Webdesign. “Eerst hielp ik alleen bij het ontwerpen en bouwen van websites. In de loop van de tijd kwamen er ook andere vragen, bijvoorbeeld of we een logo wilden ontwerpen. Intussen zijn we uitgegroeid tot een reclamebureau waar bijna alles mogelijk is!”

  • 2013 – Oprichting Looijen Webdesign
  • 2006 – Eerste website gebouwd
JACCO LOOIJEN - EIGENAAR

“Ik ben van oorsprong een wertuigbouwkundige. Naast het maken van websites werk ik bij een technisch bedrijf als tekenaar / constructeur. Ik ben erg perfectionistisch, een eigenschap die ik goed kan gebruiken bij de bouw van een website. Het draait namelijk om de details.”